Top

Marktplaats

Gratisaftehalen.nl is de marktplaats om gratis spullen af te halen

Marktplaats

De moderne marktplaats waar je gratis spullen vindt


Alle advertenties » Lees ons blog »

Iets af te halen of weg te geven?

Plaats nu een advertentie. Supersimpel, supersnel en gratis.
Plaats Advertentie

Er zijn zoveel producten die mensen niet meer willen. Niet omdat deze niet mooi meer zijn, of niet goed meer werken, maar omdat men simpelweg iets anders wil aanschaffen. Dan worden veel van deze meubelen, lampen, elektronica en andere producten hier op Gratisaftehalen.nl geplaatst, of deze worden juist gevonden en opgehaald door nieuwe eigenaren. Dit is dus een marktplaats zonder prijzen, waar ook u veel geld kunt besparen. Dus zoek of plaats nu ook uw gratis product!


Een marktplaats is een plek waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Van oudsher gaat het om een fysieke plaats in een dorp of stad waar marktkooplieden hun waren uitstallen en verkopen aan het publiek, ook wel een marktplein of kortweg markt genoemd. De nieuwe, bredere betekenis is ontstaan door metaforisch gebruik." - Wikipedia

Vind uw product op onze marktplaats van gebruikte spullen

Een breed en gratis aanbod staat voor u klaar op onze marktplaats van spullen op deze website. Zoek nu gericht naar uw gewenste product, in het zoekvenster hier rechtsbovenaan deze pagina. Uw zoekwoord kan het product zelf zijn, of bijvoorbeeld uw woonplaats, regio, provincie of ander criterium. Gratis hoeft u in ieder geval niet in te vullen, want dat is alles hier.

Plaats zelf een advertentie

Plaats direct zelf een gratis advertentie, klik hier

Wilt u zelf een advertentie plaatsen voor een gratis product? Ook dit is heel eenvoudig. Door te klikken op "Advertentie plaatsen?" toe in het linkermenu krijgt u een invulformulier te zien. Na het plaatsen van de advertentie krijgt u direct een email waarmee u moet bevestigen dat u deze advertentie hebt geplaatst. Daarna bekijken wij uw advertentie en keuren deze, waar u tevens bericht van krijgt. Hiermee zorgen wij er voor dat Gratisaftehalen.nl ook werkelijk gratis blijft.

Een marktplaats die beter werkt dan vroeger

Vroeger was de uitgelezen plaats om uw producten voordelig te (ver)kopen de ouderwetse marktplaats of marktplein op straat. Hoe sfeervol de kraampjes op zon marktplaats ook waren, het aanbod bleef natuurlijk altijd beperkt. En verder vond u er geen gratis producten. Daarnaast kost winkelen ook veel meer tijd en zelfs geld. En laten we niet vergeten dat Nederland vaak koud en nat is. Dan is het toch even prettiger, leuker en voordeliger om via internet naar koopjes te zoeken, en de ouderwetse marktplaats voor op een mooie dag te bewaren

Iets af te halen of weg te geven?

Plaats nu een advertentie. Supersimpel, supersnel en gratis.
Plaats Advertentie

Waar vind ik gratis spullen?

Alle gratis spullen op onze marktplaats vind je in de lijst van alle advertenties. Kijk rustig rond of er iets voor je bij zit.


Waar vind ik gratis tegels, keien, stoeptegels, waaltjes en stenen?

Alle gratis spullen voor tuinaanleg in de categorie Tuin en terras.


Waar vind ik gratis spullen van ikea?

IKEA heeft vele producten. Het beste kijk je in Huis en inrichting voor kasten, banken, tafels en overige zaken van IKEA.


Waar vind ik gratis verhuisdozen, kisten, opbergmaterialen?

Voor verhuizingen en gratis spullen kijk je in de categorie verhuizen.

Gratis marktplaats met spullen

De gratis marktplaats die gratis spullen heeft? Dat is Gratisaftehalen.nl! Dagelijks vinden duizenden bezoekers onze site en bieden ze hun overtollige spullen aan. Allemaal gratis.

Tweedehands maar ook zo goed als nieuw

Niet alles is oud en versleten. De goederen die hier worden aangeboden zijn nog prima bruikbaar. Hergebruik is goed. Weggooien is zonde.

De marktplaats voor iedereen

Iedereen kan zijn spullen aanbieden op gratisaftehalen.nl. Er is geen limiet aan het aantal advertenties dat je hebt, dus als je ergens van af wil, denk dan ook aan het milieu en recycle ze via Gratisaftehalen.nl