Gratisaftehalen.nl blog

Nieuws en achtergronden over gratis spullen en weldaad.

blog-post image

Dit moet je weten over free spins

In Nederland zijn er inmiddels vele Nederlandse online casino’s die een vergunning hebben gekregen van de Kansspelautoriteit. Dat betekent dat er onderling veel concurrentie is, waardoor er een strijd om de speler is ontstaan.

blog-post image

Voordelig een woning huren

Gratis woningen zijn er hier helaas niet af te halen. Wel is het mogelijk om voor zo weinig mogelijk geld een woning te huren. We geven je graag een aantal tips om voordelig en snel een leuk onderkomen te vinden.

blog-post image

Welke gratis VPN is de beste keuze

Een Virtual Private Network (VPN) zorgt ervoor dat je anoniemer op het internet kunt surfen. De verbinding is namelijk versleuteld, zodat je meer privacy hebt. Elke VPN dienst is anders samengesteld en heeft zo zijn eigen voor- en nadelen.

blog-post image

De verzamelingen van Paul

Paul wil graag zijn levensverhaal met ons delen. Deze blog vertelt het verhaal van een verzamelaar die moeite heeft om afstand te doen van zijn spullen. Een hartekreet.

Gratis marktplaats met spullen

De gratis marktplaats die gratis spullen heeft? Dat is Gratisaftehalen.nl! Dagelijks vinden duizenden bezoekers onze site en bieden ze hun overtollige spullen aan. Allemaal gratis.

Tweedehands maar ook zo goed als nieuw

Niet alles is oud en versleten. De goederen die hier worden aangeboden zijn nog prima bruikbaar. Hergebruik is goed. Weggooien is zonde.

De marktplaats voor iedereen

Iedereen kan zijn spullen aanbieden op gratisaftehalen.nl. Er is geen limiet aan het aantal advertenties dat je hebt, dus als je ergens van af wil, denk dan ook aan het milieu en recycle ze via Gratisaftehalen.nl