Top

GROND Gratis af te halen - pagina 1

3 Robuuste sterke eenpersoons hoogslaper
2 oktober 2018

Robuuste sterke eenpersoons hoogslaper

Deze hoogslaper is ontworpen en met de hand gebouwd door een vakkundig houtbewerker. De hoogslaper is voor een volwassen persoon ontworpen, daarmee geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Hij is kort gebruikt, daarna in de grondverf gezet en heeft een paar jaar in de schuur gestaan. Indien gewenst dus af te werken in elke gewenste lakkleur of verflaag. Prachtige details in de zijwand naast het matras en in de trap; de ronde spijltjes in de zijwand en de traptreden zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt, gemonteerd en niet te verwoesten. De knik in de trap maakt de hoogslaper niet alleen origineel maar maakt ook dat de trap minder ruimte inneemt naast het bed (de trap hoeft amper schuin te staan). Ook heel handig is dat de trap op elke gewenste plek neergezet kan worden; zowel aan de kopse kant als aan de zijkant. Halverwege de hoogslaper bevindt zich over de volle lengte een extra wandplank voor boeken, post, pennen, etui, waxinelichtjes etc. Hierdoor is de hoogslaper dubbel stevig maar ook ideaal te gebruiken in combinatie met een eettafel, bureau en/of bank. Deze hoogslaper is uitstekend geschikt voor volwassenen en kinderen. Doe een bod, op te halen in Amersfoort Twee kopse kanten, zijwanden, lattenbodem, wandplank, montageschroeven en trap. Totale ombouw: 210/215cm (lengte), 110cm (breedte), 195cm (hoogte) Lattenbodem 210cm lengte (Geschikt voor eenpersoons matras van 200cmx90cm) Stahoogte: 166cm (slaaphoogte 166cm tot 196cm) Inclusief lattenbodem en montageschroeven De gemonteerde zijwand bevind zich (vanaf de grond gemeten) op 80cm-120cm hoogte. Let erop dat de breedte (110 cm) niet door elk raam of trapgat past; meet deze eerst op voordat u het bed op komt halen.
6250.1 km
€ GRATIS
1 2 kuub tuingrond in Tiel
6263.3 km
€ GRATIS

Iets af te halen of weg te geven?

Plaats nu een advertentie. Supersimpel, supersnel en gratis.
Plaats Advertentie

Gratis spullen aanbieden via Marktplaats of Speurders of Amazon , maar niemand die het ophaalt?

Of iets besteld op AliExpress maar echt eindeloos moeten wachten?

Word jij ook zo moe van al die bedrijven die hun spullen verkopen op de grootste advertentiewebsites van Nederland?
Zogenaamd gratis spullen op Marktplaats die niet gratis blijken te zijn? Gek van addertjes onder het gras bij Speurders en andere tweedehands marktplaatsen voor 'particulieren' waar alle bedrijven adverteren? Of waardeloze service bij AliExpress en Amazon en dan ook nog eens weken wachten voor je spullen geleverd worden?
Wij wel!

Gratisaftehalen.nl is alleen voor particuliere adverteerders en altijd kosteloos. In onze weggeefhoek vind je tweedehands spullen en de beste social deals. Veel sneller en zekerder dan AliExpress en Amazon bij elkaar.

"Gratis is het grote voordeel van Gratisaftehalen.nl." · "Alles gratis maar niks voor niets!"