LEER Gratis af te halen - pagina 1

4 Keuken (evt met Boretti oven, vaatwasser,kokend waterkraan)
27 januari 2023

Keuken (evt met Boretti oven, vaatwasser,kokend waterkraan)

Wie kunnen wij blij maken met deze keuken? Degene die hem vanavond (vrijdag 27-1) kan komen deïnstalleren en ophalen mag de apparatuur waaronder Boretti oven en zwarte kokend waterkraan muv de vaatwasser (evt tegen kleine vergoeding) gratis hebben. Bij interesse svp appen naar dan kan ik ook een filmpje van de keuken en alle kastjes en lades sturen dat geeft een beter beeld dan een paar foto’s… Deze, ik meen Tulp, keuken (nu even niet perfect schoongemaakt dus moet je even doorheen kijken ;-)) zat al in dit huis. Heb hem wit geverfd (was houtkleur) en heb er stoere greepjes op gemonteerd. Gebruikt uiteraard maar ik denk dat iemand er met wat creativiteit er nog veel plezier van kan hebben. Mooi zwart keukenblad (meen dat het materiaal graniet is) let er alleen even op dat sommige hoeken niet netjes zijn afgewerkt; heb ik voorheen zelf opgelost door hier zelf kastjes tegenaan te bouwen ;-) zie laatste foto. Een van de twee apothekers-kastjes is stuk maar heb daarvoor nieuwe gekocht dus als die goed wordt geïnstalleerd werkt dit weer en moet het alleen netjes afgewerkt worden met een frontje. Mooie Boretti oven, alleen het linker, grote gedeelte van de Boretti oven werkt goed (maar gebruikte die rechter zelf sowieso niet behalve als opslag van (afbak)brood dus mooie extra kast). Vaatwasser is nog weinig gebruikt en goed onderhouden (heb er onderhoudsmonteur bij van de fabrikant). Gekocht 3 jaar geleden bij Coolblue met zekerheidspakket die nog 2 jaar geldig is, zie factuur bij foto’s. Verder zit er een Howat (alternatief van Quooker) kraan bij. De kraan zit er pas een jaar op, zwart is beetje beschadigd (kan denk ik wel hersteld worden) maar de kokend water boiler etc is nooit aangesloten dus splinternieuw. Welke creatieveling kan ik hier blij mee maken? Keuken plus apparatuur is gratis bij zelf de- installeren voor vrijdag 27 januari

€ GRATIS

Iets af te halen of weg te geven?

Plaats nu een advertentie. Supersimpel, supersnel en gratis.
Plaats Advertentie

Gratis spullen aanbieden via Marktplaats of Speurders of Amazon , maar niemand die het ophaalt?

Of iets besteld op AliExpress maar echt eindeloos moeten wachten?

Word jij ook zo moe van al die bedrijven die hun spullen verkopen op de grootste advertentiewebsites van Nederland?
Zogenaamd gratis spullen op Marktplaats die niet gratis blijken te zijn? Gek van addertjes onder het gras bij Speurders en andere tweedehands marktplaatsen voor 'particulieren' waar alle bedrijven adverteren? Of waardeloze service bij AliExpress en Amazon en dan ook nog eens weken wachten voor je spullen geleverd worden?
Wij wel!

Gratisaftehalen.nl is alleen voor particuliere adverteerders en altijd kosteloos. In onze weggeefhoek vind je tweedehands spullen en de beste social deals. Veel sneller en zekerder dan AliExpress en Amazon bij elkaar.

"Gratis is het grote voordeel van Gratisaftehalen.nl." · "Alles gratis maar niks voor niets!"