BLOKKER Gratis af te halen - pagina 1

3 Androgel 50mg per sachet originele doos met 30 sachets
12 juli 2022

Androgel 50mg per sachet originele doos met 30 sachets

Minimale afname 1 doosje .Bij 2 doosjes of meer krijgt u korting. Afhalen of verzenden. U kunt contant of per bank betalen.

55,- per doosje,

100,- voor 2 doosjes of

150,- voor 3 doosjes.

200,- voor 4 doosjes.

Voor meer doosjes vraag naar de speciale prijs

Verzenden of ophalen.

Bij verzending, zal ik het discreet verpakt verzenden

Ophalen kan bij mij thuis of op een door u gewenste locatie

Androgel (testogel) Testosteron is een mannelijk geslachtshormoon. Mannen kunnen te maken krijgen met een tekort. Dit is in een deel van de gevallen normaal, omdat er na het 25ste levensjaar minder testosteron door het lichaam wordt aangemaakt. Een gezonde man zal niet meteen te maken krijgen met allerlei klachten. Meestal komen klachten zoals het afnemen van het libido pas later aan het licht. Andere klachten zijn de afname van spiermassa, spierkracht, erectieproblemen, depressiviteit of minder energie. Een tekort kan bovendien aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, alsmede suikerziekte veroorzaken. Een tekort kan worden opgelost met diverse supplementen. Hierbij valt te denken aan middelen zoals Tostran, Testim, Adrogel. Dagelijks smeert u deze gel op bovenarmen en schouders. Binnen een aantal weken heeft u niet meer te maken met een testosterontekort. symptomen van een testosterontekort o.a: Afname van het “je lekker voelen” Afname van de zin in vrijen en soms minder goede erecties Afname van spierkracht en spiermassa Toename van de vetmassa (meer buikvet) Botontkalking Vermindering van de lichaamsbeharing (zoals minder baardgroei)

 

ik heb  verzegelde doosjes Originele Androgel over. Inhoud 30 sachets van 50mg per doosje. Deze zijn tot 2022 houdbaar . Dit middel voor heren is o.a.potentieverhogend, maar wordt ook veel in de fitnesswereld gebruikt om o.a. spiermassa te kweken. De genoemde prijs is per doosje.

 55,- per doosje,

100,- voor 2 doosjes of

150,- voor 3 doosjes.

200,- voor 4 doosjes.

Voor meer doosjes vraag naar de speciale prijs

Verzenden of ophalen.

Bij verzending, zal ik het discreet verpakt verzenden

Ophalen kan bij mij thuis of op een door u gewenste locatie

Iets af te halen of weg te geven?

Plaats nu een advertentie. Supersimpel, supersnel en gratis.
Plaats Advertentie

Gratis spullen aanbieden via Marktplaats of Speurders of Amazon , maar niemand die het ophaalt?

Of iets besteld op AliExpress maar echt eindeloos moeten wachten?

Word jij ook zo moe van al die bedrijven die hun spullen verkopen op de grootste advertentiewebsites van Nederland?
Zogenaamd gratis spullen op Marktplaats die niet gratis blijken te zijn? Gek van addertjes onder het gras bij Speurders en andere tweedehands marktplaatsen voor 'particulieren' waar alle bedrijven adverteren? Of waardeloze service bij AliExpress en Amazon en dan ook nog eens weken wachten voor je spullen geleverd worden?
Wij wel!

Gratisaftehalen.nl is alleen voor particuliere adverteerders en altijd kosteloos. In onze weggeefhoek vind je tweedehands spullen en de beste social deals. Veel sneller en zekerder dan AliExpress en Amazon bij elkaar.

"Gratis is het grote voordeel van Gratisaftehalen.nl." · "Alles gratis maar niks voor niets!"