Adblockers en Gratisaftehalen.nl

Adblockers en Gratisaftehalen.nl

Gratisaftehalen.nl is sinds het begin gratis en dat willen we graag zo houden Sinds onze oprichting brengen wij objectief, snel en overzichtelijk gratis aangeboden spullen.
Onze website is gratis en dat betekent dat we volledig afhankelijk zijn van advertentie-inkomsten. Mede door het groeiende gebruik van adblockers staat dat verdienmodel onder druk.

Veel mensen die adblockers gebruiken doen dit vanwege opvallende en zware advertenties die op sommige sites draaien. Denk aan pop-ups en advertenties die automatisch geluid afspelen. Gratisaftehalen.nl heeft strenge advertentievoorwaarden en staat dat soort uitingen niet toe. Wij willen je daarom vragen wanneer je een adblocker gebruikt Gratisaftehalen.nl uit te zonderen.
Wij beloven onze advertenties streng te blijven controleren en kunnen met jouw steun gratis nieuws blijven maken.

Hieronder lees je hoe je bij een aantal populaire adblockers Gratisaftehalen.nl als uitzondering kunt toevoegen.


AdBlock

Gebruik je AdBlock? Dan kun je de extensie in je browser openen als je op deze pagina zit. Vervolgens kiest u voor 'Blokkeer niets op pagina's van dit domein' en drukt u op 'uitsluiten'. Schakel dan advertenties in voor alle pagina's van Gratisaftehalen.nl.


AdBlock Plus

Gebruik je AdBlock Plus? Dan kun je de extensie in je browser openen wanneer je op deze pagina zit. Je ziet dan staan 'Ingeschakeld op deze site'. Klik daarop en schakel Adblock Plus voor alle pagina's van Gratisaftehalen.nl uit.


AdBlock Pro

Gebruik je AdBlock Pro? Dan kun je de extensie in je browser openen wanneer je op deze pagina zit. Kies vervolgens voor 'Uitschakelen voor deze websites' om advertenties op alle pagina's van Gratisaftehalen.nl toe te staan.