blog-post image

Kapotte spullen weggooien? Je kunt ze ook verkopen!

Kapotte spullen verkopen lijkt vreemd, maar dat is het niet. Kapotte apparaten leveren namelijk geld op. Hier lees je hoe jij hiervan profiteert.

Ontvang geld voor oude elektronica

Oude apparaten waar je niks meer mee kan, omdat ze stuk zijn. Waarschijnlijk heb jij die ook wel in huis. Weggooien kan, maar dat is zonde. Wegbrengen naar de stort is een optie, maar dan levert het niets op. De apparaten zijn vaak gewoon geld waard!

Nieuwe telefoon? Verkoop je oude, zelfs kapotte

Er zijn site waar je je oude mobiel kunt verkopen. Zo is er bijvoorbeeld www.gsmloket.nl en www.techreturns.nl. Hier krijg je voor een werkende telefoon gewoon een leuk bedrag overgemaakt. Niet zo maar weggooien dus!

Tips voor verkopen van je oude electronica

  • Kijk goed rond waar je het meeste ontvangt. Google helpt!
  • Lees de voorwaarden voor je iets opstuurt
  • Wacht niet te lang. Vooral telefoons worden snel minder waard.
  • Heb je een Apple apparaat? Zorg dat je iCloud Account ontkoppeld is. Je wil je oude foto's niet zien rondslingeren op het internet.

Beoordeling:
x 2 · 3

Gratis marktplaats met spullen

De gratis marktplaats die gratis spullen heeft? Dat is Gratisaftehalen.nl! Dagelijks vinden duizenden bezoekers onze site en bieden ze hun overtollige spullen aan. Allemaal gratis.

Tweedehands maar ook zo goed als nieuw

Niet alles is oud en versleten. De goederen die hier worden aangeboden zijn nog prima bruikbaar. Hergebruik is goed. Weggooien is zonde.

De marktplaats voor iedereen

Iedereen kan zijn spullen aanbieden op gratisaftehalen.nl. Er is geen limiet aan het aantal advertenties dat je hebt, dus als je ergens van af wil, denk dan ook aan het milieu en recycle ze via Gratisaftehalen.nl