blog-post image

Hoogste korting op Black Friday en Cyber Monday?

Black Friday en Cyber Monday zijn bij uitstek de dagen in het jaar voor hoge kortingen. Maar, wat als de korting al 100% is? Goedkoper dan gratius wordt het nooit. Ook niet op Black Friday en Cyber Monday

Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Er zijn winkels die al om drie uur open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten om de laag geprijsde, beperkt voorradige artikelen te bemachtigen.

Waar komt Black Friday vandaan?

Oorspronkelijk komt de naam Black Friday uit de Amerikaanse stad Philadelphia en deze werd in de jaren '50 voor het eerst gebruikt door de politie om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte in en rond die stad op de dag na Thanksgiving.

Rond 1981 werd voor het eerst melding gemaakt van een alternatieve theorie dat op die dag de winkeliers voor het eerst "in het zwart" komen te staan, dat wil zeggen winst beginnen te maken voor het jaar. In de Verenigde Staten is het bij de boekhouding namelijk de gewoonte om verliezen in rode inkt in de boeken te schrijven. Uiteraard is dit onjuist, omdat de detailhandel wel degelijk winst maakt gedurende andere tijden van het jaar. Het illustreert echter hoe belangrijk de kerstperiode is voor het jaarlijks eindresultaat.

Superkortingsdagen

Op Gratisaftehalen is het altijd Black Friday en Cyber Mondy. Inkopen voor Kerst hoeft niet, want het enige wat je hoeft te doen is de adverteerder een berichtje sturen dat je de aangeboden spullen graag wil ophalen. Zo scoor je gewoon 100% korting!

Het zijn niet alleen spulletjes voor Kerst, maar ook Sinterklaas vaart hier wel bij. Een slimme Sinterklaas zoekt eerst op Gratisaftehalen of Markanda voor koopjes.

Sint zat te denken...

Mocht je je cadeau willen voorzien van een mooi gedicht, dan moet je natuurlijk wel een beetje kunnen rijmen. Heb je daar moeite mee, dan kun je inspiratie opdoen bij het Van Dale Rijmwoordenboek. Ook gratis!

Beoordeling:
x 4 · 4.3

Gratis marktplaats met spullen

De gratis marktplaats die gratis spullen heeft? Dat is Gratisaftehalen.nl! Dagelijks vinden duizenden bezoekers onze site en bieden ze hun overtollige spullen aan. Allemaal gratis.

Tweedehands maar ook zo goed als nieuw

Niet alles is oud en versleten. De goederen die hier worden aangeboden zijn nog prima bruikbaar. Hergebruik is goed. Weggooien is zonde.

De marktplaats voor iedereen

Iedereen kan zijn spullen aanbieden op gratisaftehalen.nl. Er is geen limiet aan het aantal advertenties dat je hebt, dus als je ergens van af wil, denk dan ook aan het milieu en recycle ze via Gratisaftehalen.nl