DONGEN Gratis af te halen - pagina 1

6 Martine Letterie : Berend + gevaarlijke voorspelling (9+)
14 april 2024

Martine Letterie : Berend + gevaarlijke voorspelling (9+)

Martine Letterie : Berend + gevaarlijke voorspelling (9+)

 

We verkopen twee boeken , geschreven door Martine Letterie .

  • Berend en de aanslag op de hertog
  • De gevaarlijke voorspelling ( met opdracht en handtekening schrijfster ).

 

Uitgeverij Leopold , hardcover boeken resp. 71 en 93 bladzijden.

Illustraties van Rick de Haas.

 

Berend en de aanslag op de hertog :

Het is al een paar jaar oorlog en Berend vindt er niets meer aan. Zinj vader,de heer van Vorden en Hackfort, moet de hele tijd vechten. Maar nu lijkt er eindelijk vrede te komen. De nieuwe hertog zal in Arnhem worden ingehuldigd, en Berend en zijn zusje Mechteld mogen erbij zijn. Dagenlang zullen er feesten zijn: bals, jachtpartijen en een toernooi. Vlak voor het toernooi ontdekt Berend dat er ook ridders zijn die geen vrede willen. Ze hebben gemene plannen met de nieuwe hertog: er wordt een aanslag beraamd! Kan een jongen van acht die aanslag voorkomen, als hij alleen maar de hulp van zijn zusje heeft…?

 

De gevaarlijke voorspelling:

1277. Hiddo en zijn vader hebben niets meer te eten en daarom moet Hiddo bij zijn oom gaan wonen, die pastoor is in een ander dorp. Bij hem in de kerk vindt hij een misboek met een voorspelling: Al wat land is zal water worden. Het zal gebeuren als er een vreemdeling van overzee komt. Dan komt er een schip, met aan boord een vreemde ridder die zegt dat hij de baas is over Reiderland. Er dreigt een opstand. Kan Hiddo voorkomen dat de voorspelling uitkomt?

 

 

Bij verzenden zijn de bijkomende portokosten voor de koper.

 

Ophalen is in overleg mogelijk.

 

We verkopen nog veel meer leesboeken voor de leeftijd 7/8 jaar en voor de leeftijd 9/10 jaar. Vraag bij serieuze interesse in meer boeken, naar de beschikbare titels en geef hier de gewenste leeftijdscategorie bij aan.

Iets af te halen of weg te geven?

Plaats nu een advertentie. Supersimpel, supersnel en gratis.
Plaats Advertentie

Gratis spullen aanbieden via Marktplaats of Speurders of Amazon , maar niemand die het ophaalt?

Of iets besteld op AliExpress maar echt eindeloos moeten wachten?

Word jij ook zo moe van al die bedrijven die hun spullen verkopen op de grootste advertentiewebsites van Nederland?
Zogenaamd gratis spullen op Marktplaats die niet gratis blijken te zijn? Gek van addertjes onder het gras bij Speurders en andere tweedehands marktplaatsen voor 'particulieren' waar alle bedrijven adverteren? Of waardeloze service bij AliExpress en Amazon en dan ook nog eens weken wachten voor je spullen geleverd worden?
Wij wel!

Gratisaftehalen.nl is alleen voor particuliere adverteerders en altijd kosteloos. In onze weggeefhoek vind je tweedehands spullen en de beste social deals. Veel sneller en zekerder dan AliExpress en Amazon bij elkaar.

"Gratis is het grote voordeel van Gratisaftehalen.nl." · "Alles gratis maar niks voor niets!"