Top

CAPELLE AAN DEN IJSSEL Gratis af te halen - pagina 1

4 vitrinekast + bijbehorende kast
30 december 2017

vitrinekast + bijbehorende kast

Zo spoedig mogelijk gratis af te halen: Ik bied aan 2 bij elkaar horende kasten (spaanplaat). Linkerkast (zie foto's) heeft rechtsdraaiende houten deur, rechterkast heeft linksdraaiende glazen deur met elektra (= evt. verlichte vitrine). Beide kasten hebben onder de deur 2 laden. Draairichtingen van de deuren zijn denk ik om te draaien. Hoogte 150cm, breedte 70 cm (+ bovenblad), breedte 60 cm, diepte 49 cm (+ bovenblad), diepte 45 cm (binnenkast, excl. bovenblad). Linkerkast met houten deur heeft basis vaste legplank boven de laden + 2 extra planken. Rechter (vitrine) kast heeft basis vaste legplank boven de laden + 2 glazen plaatjes. Kasten zijn behoorlijk stevig en flink zwaar. Ondanks de degelijkheid is er eerlijk gezegd sprake van lichte beschadigingen (onzichtbaar): Tijdens het op hun plaats zetten heb ik helaas de kasten verschoven op een kleed. Dit had ik op het laminaat moeten doen, want dat is gladder. Bij beide kasten is namelijk linksachter onderaan een vloersteuntje + stukje spaanplaat bijna afgebroken. Dit heb ik met enige schroeven vast gezet en ze staan gewoon in balans naast elkaar. Wiebelen beslist niet ! Is wellicht als dit per se moet professioneler te repareren. Tussen de kasten zit ruimte vanwege de uitstekende bovenplaten met breedte 70 cm (= + 10 cm bovenop breedte van 60 cm) en diepte 49 cm: ze kunnen dus NIET stijf tegen elkaar staan. Zijn eigenlijk ontworpen om apart opgesteld te worden. Ik doe ze weg vanwege plaatsing antieken kastje, vrij gekomen na een overlijden. Graag zelf mee naar beneden nemen op een (steek)karretje, ik kan wel meehelpen. Ik woon in een flatgebouw in Rotterdam IJsselmonde op de 7e etage. Twee liften aanwezig : Rechterlift is de grootste, is speciale verhuislift. Onder het gebouw is een parkeergarage vlakbij de lift. Als u aankomt kan ik het parkeerhek openen.
Marc Goud
€ GRATIS
1 Fietstassen
€ GRATIS

Iets af te halen of weg te geven?

Plaats nu een advertentie. Supersimpel, supersnel en gratis.
Plaats Advertentie

Gratis spullen aanbieden via Marktplaats of Speurders of Amazon , maar niemand die het ophaalt?

Of iets besteld op AliExpress maar echt eindeloos moeten wachten?

Word jij ook zo moe van al die bedrijven die hun spullen verkopen op de grootste advertentiewebsites van Nederland?
Zogenaamd gratis spullen op Marktplaats die niet gratis blijken te zijn? Gek van addertjes onder het gras bij Speurders en andere tweedehands marktplaatsen voor 'particulieren' waar alle bedrijven adverteren? Of waardeloze service bij AliExpress en Amazon en dan ook nog eens weken wachten voor je spullen geleverd worden?
Wij wel!

Gratisaftehalen.nl is alleen voor particuliere adverteerders en altijd kosteloos. In onze weggeefhoek vind je tweedehands spullen en nieuwe spullen. Veel sneller en zekerder dan AliExpress en Amazon bij elkaar.

"Gratis is het grote voordeel van Gratisaftehalen.nl." · "Alles gratis maar niks voor niets!"