Top

Tijdschrift Onze Taal

Deze advertentie is verwijderd

17 juni 2020 · Scholing en Wetenschap · Wanssum · x 2 · 3

Hoe vind je deze advertentie?


DSCN4780.JPG
Beschrijving

Gratis af te halen: Tijdschrift Onze Taal, 18 jaargangen: 1991-2018. In gelezen maar uitstekende staat.Andere bezoekers bekeken

Getrouwd stel zoekt gezellig huurhuisje achteraf
8 augustus 2020

Getrouwd stel zoekt gezellig huurhuisje achteraf

Hallo!

Wij zijn een rustig, sociaal en creatief getrouwd koppel van 28 en 41 jaar. We zijn dol van de natuur en dieren, wij hebben een lieve luie kater van middelbare leeftijd en wij zijn op zoek naar een fijn huisje om een gezinnetje in te kunnen stichten. Vanaf 50m2 en 2/3 slaapkamers is perfect voor ons. Ik ben zelf werkzaam in de thuiszorg als Begeleider niv. 4. en mijn man werkt bij Staatsbosbeheer. We willen graag zelf de tuin onderhouden, dus een (ruimere) tuin is een echte vereiste.
Wij willen de vrijheid hebben om de tuin zelfvoorzienend in te richten, dit doen we middels bio- en ecologisch tuinieren.

Samen verlangen we al een zeer lange tijd naar een (permanente) rustige woning in het oosten van het land. Ver weg van alles vinden wij heerlijk, niet in een (buiten)wijk, maar in het landschap waar rust en ruimte is. Buiten Nederland staan we tevens voor open.

Op een (boeren)erf bijvoorbeeld bij (oudere)mensen die zelf het huishouden of de tuin niet meer zelfstandig kunnen onderhouden, zou ik heel goed kunnen helpen bijvoorbeeld.
En een oud schuurtje dat we kunnen opknappen, een of ander hutje, klein maar fijn. We zoeken iets anders dan de reguliere woningmarkt aanbiedt, iets alternatiefs, we zoeken een uitdaging. We maken er graag iets moois van met respect voor de omgeving en het milieu.

Bent u of kent u iemand die ons zou kunnen helpen, laat graag een berichtje achter. Of stuur dit berichtje of linkje door.

Alvast bedankt!

Groetjes Denise

6285.3 km
GEZOCHT