Filter:

 
 

Welkom bij Gratisaftehalen.nl!

Help een ander!

We leven met zijn allen in Nederland in een consumptiemaatschappij. Eigenlijk hebben we het relatief gezien heel goed in ons land, een enkeling daargelaten. Maar gelukkig zijn wij Nederlanders wel heel bewust van onze rijkdom en willen wij dat ook delen met anderen. Dat tonen we met zijn allen bij inzamelingsacties bij natuurrampen in andere delen van de wereld. Maar ook op kleine schaal, zoals op deze site Gratisaftehalen.nl, tonen wij onze vrijgevigheid en helpen anderen met gratis spullen. Daarmee creĆ«ren we een goed gevoel, bij een ander en bij onszelf. 

Milieu en Freecycling

Het milieu krijgt steeds meer terechte aandacht. Steeds meer worden wij ons ervan bewust dat wij deze aarde te leen hebben van onze kinderen. Nog vele generaties na ons moeten kunnen genieten van hetgeen wij allemaal mogen beleven. Daarom is hergebruik en recycling heel belangrijk. Dat vermindert de behoefte aan natuurlijke grondstoffen en daarmee putten wij deze aarde minder uit. Hergebruik en recycling waarbij wij onze spullen gratis geven aan een ander heet 'freecycling'. Gratisaftehalen.nl is 100% een goed voorbeeld van freecycling. Onze spulletjes verdienen een tweede ronde en daar helpen wij een ander en Moeder Aarde.

Plaats zelf een advertentie

Zitten wij in een economische en financiële crisis? Is het echt of praten we het ons zelf aan? Eén ding is zeker en dat is dat er voldoende mensen zijn die wel een helpende hand of een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Nu en in de toekomst. Wie het niet breed heeft kan uw spullen heel goed gebruiken. U weet zelf hoe mooi sommige spullen nog zijn op het moment dat u iets anders wilt. Deze spullen, of het nu kleding, meubels, electronica of iets anders is, kunnen makkelijk nog een tweede ronde mee. Misschien zelfs wel een derde ronde. Via Gratisaftehalen.nl realiseert u dat anderen kunnen besparen op hun financiën, of zij op dat moment krap bij kas zitten of niet. Besparen is besparen. 

Plaats nu direct een gratis advertentie

Klik hier en plaats direct een gratis advertentie, help een ander, help het milieu! KLIK HIER


Allemaal gratis af te halen

Alle advertenties zien?

Poppenhuis

Poppenhuis oostenrijkse stijl. 1,30 hoog, 1m bree...
06:21

Hoge grenen kast met laden. Veel bergruimte

Deze kast heeft boven een open gedeelte en onderin...
06:21

Grenen ladekast

Mooi grenen ladekast. 2 kleine laadjes boven en 2...
06:21

Hout/brandhout

Partij hout gratis af te halen Bv voor brandhout ...
06:21

Bureau

Bureau gemaakt van MDF. Bestaat uit los blad met 2...
06:21
Gratis af te halen is een online marktplaats waar alleen gratis spullen worden aangeboden. In tegenstelling tot websites als Marktplaats.nl, Ebay.com, Speurders.nl is het niet toegestaan om geld of enige andere vorm van vergoeding te vragen voor je aanbiedingen. Om onze marktplaats succesvol te houden zullen advertenties die op Marktplaats.nl of Speurders.nl thuishoren worden geweigerd en verwijderd. Gratis af te halen: de enige echt gratis marktplaats in Nederland
Website statistieken