Filter:

 
 

Tweedehands spullen voor niets!

Zoveel tweedehands spullen, daar moet wel iets tussen zitten. Want een groot deel van wat men weggooit verkeert in uitstekende conditie. Zoals een bankst el, een kast of bouwmateriaal. Maakt u hier gebruik van, dan bespaart u zeer veel geld. Sterker nog: u kunt u gehele huis inrichten met de tweedehands spullen die u hier op Gratis Af Te Halen vindt! Bekijk dus de advertenties of ga op zoek naar een bepaald product! 

Tweedehands spullen vindt u hier 

Raak uw tweedehands artikel kwijt

Wilt u zelf een tweedehands artikel plaatsen? Dat is heel gemakkelijk. Het opzetten en beheren van advertenties is hier zeer eenvoudig. Geef een korte beschrijving en vul uw woonplaats in, dan is de advertentie klaar. Wij raden u tevens aan foto’s van het product te plaatsen, omdat u dan veel meer reacties krijgt. Zo komt u al snel in contact met mensen die graag uw tweedehands product komen ophalen, zodat u geen moeite hoeft te doen en zelfs geld bespaart.

Tweedehands artikelen zoeken

U zoekt heel gemakkelijk naar tweedehands producten. Vul bovenaan de pagina simpelweg uw product in. Bijvoorbeeld met een bijbehorend criterium als woonplaats en de afstand naar de bestemming. U ziet dan meteen of een tweedehands artikel wordt aangeboden. Eén criterium zult u echter niet hoeven in te vullen, en dat is “gratis”. Want dat zijn alle artikelen op Gratis Af Te Halen.

Altijd weer nieuwe tweedehands artikelen

Mocht u niet direct iets interessants vinden, kom dan later nog eens terug op deze website. Want omdat alles hier gratis is, wordt er veel snel opgehaald. Hierdoor is het aanbod afwisselend en is hier altijd wel weer iets nieuws te vinden. Vaak ook juist de artikelen die u niet bij de bekende tweehandswinkels en websites vindt. Houd het dus in de gaten en sla uw slag!

Gratis af te halen is een online marktplaats waar alleen gratis spullen worden aangeboden. In tegenstelling tot websites als Marktplaats.nl, Ebay.com, Speurders.nl is het niet toegestaan om geld of enige andere vorm van vergoeding te vragen voor je aanbiedingen. Om onze marktplaats succesvol te houden zullen advertenties die op Marktplaats.nl of Speurders.nl thuishoren worden geweigerd en verwijderd. Gratis af te halen: de enige echt gratis marktplaats in Nederland
Website statistieken