Filter:

 
 

Gratis artikelen voor echte speurders

Zoekt u slim, dan vindt talloze artikelen gratis en voor niks. Een fraaie kast, een tweepersoons bed of tuinmeubilair. Echte speurders herkennen hier hun buitenkansjes. Om geld te besparen, of gewoon om de kick van een goede vondst. Dit platform maakt uw zoektocht naar gratis spullen helder en gemakkelijk. Kijk nu wat er in het aanbod zit, maak een afspraak en ga op pad! 

Echte speurders klikken hier voor het recente aanbod.

Echt alles gratis?

Zijn alle artikelen op deze website werkelijk gratis? Zijn er geen uitzondering en voorwaarden? Het antwoord luidt simpelweg ‘nee’. Want waar speurders in de meeste gevallen toch nog moet betalen voor tweedehands spullen, is alles op deze website volledig gratis. Dat is wel zo duidelijk, gemakkelijk en voordelig! Precies waar slimme speurders zoals u naar zoeken.

Hoe zoeken de echte speurders?

Het zoeken is heel gemakkelijk. U vult in het zoekvenster het product in dat u zoekt. En als criteria geeft u bijvoorbeeld op in welke regio, provincie of woonplaats u zoekt. Dit zoekvenster vindt u bovenaan op deze website. Slechts één criterium zult u nooit in hoeven te vullen: “gratis”. Want dat zijn alle producten op deze website voor slimme speurders.

Zelf een advertentie plaatsen

Wilt u zelf een advertentie plaatsen? Heeft u een of meerdere spullen in huis? Plaats ze snel en gemakkelijk in een advertentie, met foto’s en beschrijving. Koopjes speurders reageren snel op advertenties van uiteenlopende spullen. Zij besparen u een rit naar de vuilstortplaats, of de moeite van het uit elkaar halen en verslepen van uw product. Dat is ook nog eens milieuvriendelijk! En het ruimt nog makkelijker op.

Gratis af te halen is een online marktplaats waar alleen gratis spullen worden aangeboden. In tegenstelling tot websites als Marktplaats.nl, Ebay.com, Speurders.nl is het niet toegestaan om geld of enige andere vorm van vergoeding te vragen voor je aanbiedingen. Om onze marktplaats succesvol te houden zullen advertenties die op Marktplaats.nl of Speurders.nl thuishoren worden geweigerd en verwijderd. Gratis af te halen: de enige echt gratis marktplaats in Nederland
Website statistieken