Filter:

 
 

Vragen

1. Wat is Gratisaftehalen.nl?

Gratisaftehalen is een marktplaats waar particulieren helemaal gratis een advertentie kunnen plaatsen met allerlei spullen die ze gratis aan andere mensen willen geven. 

2. Hoe plaats ik een advertentie?

Dat gaat vrij eenvoudig. Je klikt op "Advertentie plaatsen?" in het linkermenu of klik nu hier. Vul het formulier in en vervolgens krijg je een email waarin je je eigen advertentie moet bevestigingen en zodra de redactie van Gratisaftehalen.nl je advertentie heeft goedgekeurd wordt deze op de website geplaatst. Hiervan krijg je automatisch bericht.

3. Hoe kan ik mijn advertentie verwijderen?

Je kunt heel eenvoudig je eigen advertenies verwijderen. Ga naar "Eigen advertenties" en type daar je eigen emailadres. Dan krijg je een overzicht van alle door jouw geplaatste advertenties. Bij elke advertentie staat een prullenbak. Als je daarop klikt moet je je e-mailadres nogmaals invullen en dan versturen wij een e-mail naar je. Door het aanklikken van de link in de e-mail bevestig je dat de advertentie verwijderd mag worden. Dit zal dan direct gebeuren. 

4. Waarom mag ik géén telefoonnummer vermelden?

Vermeld nooit je telefoonnummer in je advertentie. De redactie zal de advertentie beslist afkeuren. De reden hiervan is dat je telefoonnummer misbruikt kan worden, waardoor je veel overlast zult hebben. Vandaar dat contact tussen jou en degene die geïnteresseerd is in je aanbod via email plaats vindt. Als vervolgens telefoonnummers worden uitgewisseld is dat natuurlijk jullie eigen keuze. 

5. Mag ik "gezocht" en "ruil" advertenties plaatsen?

Nee, dat mag niet. Op Gratisaftehalen.nl kunnen alleen advertenties worden geplaatst waarin iets gratis wordt aangeboden.

6. Waarom krijg ik de nieuwsbrief van Gratisaftehalen.nl?

In tegenstelling tot Marktplaats.nl of eBay is Gratisaftehalen.nl helemaal gratis én dat willen wij zo houden ook. Wij durven geen geld te vragen voor iets dat jullie gratis willen weggeven. Maar Gratisaftehalen.nl heeft uiteraard wel kosten, daarom sturen wij een nieuwsbrief naar iedereen die zich hiervoor heeft inschreven of die ooit een advertentie heeft geplaatst. In de nieuwsbrief staan fantastische aanbiedingen die gratis zijn, dan wel een ander gratis onderdeel hebben. Hierdoor kan Gratisaftehalen gratis blijven.

Gratis af te halen is een online marktplaats waar alleen gratis spullen worden aangeboden. In tegenstelling tot websites als Marktplaats.nl, Ebay.com, Speurders.nl is het niet toegestaan om geld of enige andere vorm van vergoeding te vragen voor je aanbiedingen. Om onze marktplaats succesvol te houden zullen advertenties die op Marktplaats.nl of Speurders.nl thuishoren worden geweigerd en verwijderd. Gratis af te halen: de enige echt gratis marktplaats in Nederland
Website statistieken