Filter:

 
 

Doneren

Gratisaftehalen.nl is gratis voor elke bezoeker. Gratis voor diegene die zijn of haar spullen wil weggeven aan een ander. En ook gratis voor diegene die graag gebruik wil maken en spullen wil afhalen. Gratisaftehalen.nl heeft als doel om te helpen bij het elkaar helpen. 

Uit de vele reacties die wij krijgen blijkt dat de service die Gratisaftehalen.nl verleent enorm wordt gewaardeerd. Mensen die om welke reden dan ook krap bij kas zitten zijn erg blij met de spullen die ze via de site kunnen krijgen. Sommige hebben complete nieuwe garderobe of huisraad bij elkaar kunnen krijgen. Andere mensen zijn weer heel blij dat ze met hun spullen andere mensen blij hebben kunnen maken. 

Daarom vragen wij : Help ons helpen

Wij zouden het zeer op prijs stellen indien u ons vrijwillig wilt ondersteunen met een kleine donatie. Hiermee kunnen wij de kosten die optreden bij het onderhouden van de site bekostigen. Op die manier kan Gratisaftehalen.nl ook gratis blijven voor iedereen. Een donatie is geheel vrijwillig, maar wij zouden er wel erg blij mee zijn. 

Kies hieronder uw bank en het bedrag wat u wilt doneren. Vervolgens kunt u gewoon heel vertrouwd via iDeal de donatie naar ons overmaken. Uw betaling zal gedaan worden aan Stichting Derdengelden TargetMed inzake Webcept met de omschrijving 'donatie aan Gratisaftehalennl'. 

Alvast bedankt!

Kies uw bank:
Hoeveel wil je doneren?
Gratis af te halen is een online marktplaats waar alleen gratis spullen worden aangeboden. In tegenstelling tot websites als Marktplaats.nl, Ebay.com, Speurders.nl is het niet toegestaan om geld of enige andere vorm van vergoeding te vragen voor je aanbiedingen. Om onze marktplaats succesvol te houden zullen advertenties die op Marktplaats.nl of Speurders.nl thuishoren worden geweigerd en verwijderd. Gratis af te halen: de enige echt gratis marktplaats in Nederland
Website statistieken